İncesu Belediyesi’nden Ağaçlandırma Seferberliği Daha Yeşil Bir İncesu İçin El Ele;

Belediyemiz ve ÇEVKOR İş Birliği ile Düzenlenen Fidan Dikimi etkinliğine, Çevkor Genel Müdürü Sayın Ayhan TOKUŞTEPE, Hayırseverlerimiz, İncesu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ile birlikte Derebağ Mevkiimizde 750 Adet Fidanımızı toprakla buluşturduk.
Başkan İLMEK; ilçemizin her yeri farklı bir güzelliklerle dolu ve ilçemiz Derebağ Baraj mevkide ayrı güzellikleri olan bir yer ve bugün toprakla buluşan fidanlarımızla daha yeşil bir görünüme sahip olacak." dedi.
“Yemyeşil İNCESU” diyerek
“750 Fidan Toprakla Buluştu”
© Copyright 2014. Tüm hakları saklıdır.Siteden İzinsiz Alıntı Yapılamaz | KVKK Aydınlatma Metni | Gizlilik Politikası