Haberler
Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun. Başkan İLMEK; Ramazan Bayramı milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi manevi duyguların doruğa yükseldiği, halkımızı ve Müslümanları birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Ramazan Bayramı'nın manevi atmosferinden yararlanarak tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeliyiz. Bu vesileyle; hep birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlara kavuşmak temennisiyle; İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.''Dedi.

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun.

Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferinden yararlanarak tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeliyiz. Bu vesileyle; hep birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlara kavuşmak temennisiyle; İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.‘’Dedi.