Haberler
Kayseri Valimiz Sn. Gökmen ÇİÇEK ilçemizi şereflendirmiştir. Belediyemizi ziyaret eden Valimiz, beraberindeki heyet ve Başkanımız Av. Mustafa İLMEK ile birlikte Karamustafa Paşa Kervansarayını, Arasta Çarşımızı, Karamustafa Paşa camimizi ziyaret edip, Bulgurcu mahallemizin içerisinden restorasyonu yapılan kilisemizde incelemelerde bulunmuşlardır. Kayseri Valimiz Sn. Gökmen ÇİÇEK'in İncesu ziyareti kapsamında günün anısına Osmanlıca İstiklal Marşı ve İncesu'muzun üzümünü hediye ettik. Sayın Valimizi ve beraberindeki heyeti ilçemizde ağırlamaktan bahtiyar olduk.