Belediye Başkanımız Sayın Av. Mustafa İLMEK'in Miraç Kandili Mesajı

Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek üç ayların en kutlu gecelerinden bir tanesi olan Miraç Kandiline kavuşmanın hazzı, heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Milli ve manevi günlerin insanları birbirlerine yaklaştıran ve kaynaştıran, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği önemli anlar olduğunu belirten İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İLMEK mesajında şunları söyledi: “Mukaddes geceler zincirinin halkalarından biri olan mübarek Miraç Kandil’ine bir kere daha kavuşmuş bulunuyoruz. Miraç gecesi; İlahî lütuf ve ikramlarla dolu olan bir gecedir. Böyle geceler birlik-beraberliği, dayanışmayı ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeye, kendimizi ve yaptıklarımızı bir daha gözden geçirip, tartmamıza vesile olan gecelerdir. Bu münasebetle Tüm İncesu’lu hemşehrilerimizin mübarek Miraç kandillerini tebrik eder, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk ve huzur getirmesini dilerim” dedi.