​Belediye Başkanımız Av. Mustafa İlmek, Pazar esnafını ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Av. Mustafa İlmek, Pazar esnafını ziyaret etti. Genç yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanımız Av. Mustafa İlmek, “Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkanımız, bu kez pazar esnafını ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi.
Pazar tezgâhlarını tek tek dolaşarak esnafı ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan İlmek Pazar yerinde alışveriş yapan halkla da sohbet etti.
Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan İlmek sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Başkan İlmek’e pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini de dile getirdiler. Pazar Esnafı, Başkan ilmek ’in kendilerini ziyaret etmesi ve İncesu’da yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti.