Haberler
Başkan İLMEK: "İslam dünyası olarak, asırlardır bizi birbirimize bağlayan ve manevi değerlerimizden olan bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı önemli günlerdir. Dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir. Kurbanın özünde bulunan yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla bayrama hasret kalanların; muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizlerin bayram sevinci olmalı, kurbanın bereketini paylaşmalıyız. Kestiğimiz kurbanların, yegane amacı fedakârlıktır. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın ilçemiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisi ile tüm hemşehrilerimin ve İslam Âlemi'nin Kurban Bayramı'nı kutluyor, herkese aileleri ve sevdikleri ile birlikte nice bayramlar diliyorum." dedi.

Başkan İLMEK: “İslam dünyası olarak, asırlardır bizi birbirimize bağlayan ve manevi değerlerimizden olan bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın ilçemiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisi ile tüm hemşehrilerimin ve İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’nı kutluyor, herkese aileleri ve sevdikleri ile birlikte nice bayramlar diliyorum.” dedi.