İncesu Belediyesi Dumanı Üstünde Sıcak Asfalt Çalışmalarını Tüm Hızıyla Devam Ettiriyor. İncesu Belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Av. Mustafa İLMEK, alt yapı çalışmalarının bittiği bazalt parke ve refüj çalışmalarının devam ettiği bölgelerde sıcak asfalt serimine başladıklarını bildirdi.
Karamustafa Paşa Bulvarında serimi devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İLMEK yaptığı açıklamada;
İlçemiz geniş bir coğrafyaya sahip. Gönül ister ki her tarafı bir anda asfalt yapalım ama bu imkânsız. Fakat tüm yollarımızı zaman içerisinde güzel görünüme kavuşturacağız. Halkımızı çamurlu yollarda yürütmeyeceğiz dedi.
İlçe geneline hizmet ulaştırmaya, aksaklıkları gidermeye gayret ettiklerini vurgulayan İLMEK, belediye ekiplerinin alt yapı işlerini tamamlamasından sonra asfalt serimlerine devam edeceğini ve asfalt serim işlemi bittikten sonrada Karamustafa Paşa bulvarı üzerinde orta refüj( sulama, yeşillendirme ve ışıklandırma) çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını aktardı.
© Copyright 2014. Tüm hakları saklıdır.Siteden İzinsiz Alıntı Yapılamaz | KVKK Aydınlatma Metni | Gizlilik Politikası