İncesu Belediye Av. Mustafa İLMEK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında şunları kaydetti:
“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kapılarının ilk açtığı gün olması sebebiyle 23 Nisan’ı Dünya çocuklarına armağan ederek Dünya’da bir ilki gerçekleştirmiştir.
Yarınımızın en büyük güvencesi olan çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN izinde toplumumuzun her alandaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetişmesi için ve çocuklarımızın barış ve huzur içinde yaşayacağı bir Ülke bırakmak için çalışmaktan bir an bile vazgeçmeyeceğiz.
Tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, sevgi, barış ve huzur dolu bir Dünya’da hep birlikte yaşamayı temenni eder, Bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Büyük Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle de anıyorum.” Dedi.
© Copyright 2014. Tüm hakları saklıdır.Siteden İzinsiz Alıntı Yapılamaz | KVKK Aydınlatma Metni | Gizlilik Politikası