İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İLMEK Başkanlığında MART Ayı İncesu Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı

İncesu Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesine istinaden, MART ayı olağan 1. Bileşim toplantısı 01.03.2021 Pazartesi günü saat 10:30'da Sosyal mesafe ve Maske kurallarına uyarak İncesu Belediyesi Meclis salonunda Belediye Başkanı Sayın Av. Mustafa İLMEK başkanlığında yapıldı. İncesu Belediyesi Meclis Gündeminde 4 Asıl olmak üzere toplam 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Başkan İLMEK İncesu Belediyesi Meclis üyelerine teşekkür ederek 2021 Yılının meclis toplantısın da alınan kararların İncesu’ya hayırlı olması dileklerinde bulunarak NİSAN ayı meclis toplantısının tarihini meclis üyeleriyle belirleyerek MART ayı meclis toplantısı oturumunu kapattı.
© Copyright 2014. Tüm hakları saklıdır.Siteden İzinsiz Alıntı Yapılamaz | KVKK Aydınlatma Metni | Gizlilik Politikası