İncesu'da Kar Mesaisi Devam Ediyor İncesu Belediye personelleri yoğun kar yağısı ardından vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için iş başında.

İncesu'da Kar Mesaisi Devam Ediyor

İncesu Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri 2 vardiya 40 personel 12 araç ile birlikte vatandaşların mağdur olmamaları günlük yaşantılarını sürdürebilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Devam eden Yoğun kar yağısı ile birlikte halkın normal yaşantılarını kolayca sağlayabilmesi için yaya yolları açma çalışmalarını başlattı.
İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İLMEK Fen işleri müdürlüğü ile 2 vardiya halinde karla mücadele çalışmalarını yürüttüğünü ifade etti. Başkan İLMEK, "Ekiplerimiz dün akşamdan itibaren bu güzel kar yağışında hayatın aksamaması için elinden gelen gayreti gösteriyorlar. Anayollarımız başta olmak üzere tüm bağlantılarımızda, 12 iş makinesi ve 40 personelle halkımıza hizmet veriyoruz, Çalışan arkadaşlarımızın Allah kaza bela vermeden vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma adına gayret göstereceklerine inanıyorum, çalışmalarından ötürü şimdiden başarılar diliyor kolay gelsin diyorum" dedi. Başkan İLMEK ayrıca yağışla birlikte oluşacak tehlikelere karşı araç sürücülerini uyararak gerekli tedbirleri almalarını önemle rica etti.
© Copyright 2014. Tüm hakları saklıdır.Siteden İzinsiz Alıntı Yapılamaz | KVKK Aydınlatma Metni | Gizlilik Politikası