Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele ekipleri ilçemiz ve ilçemizin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ile birlikte başladığı çalışmalara aralıksız devam ediyor.

İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İLMEK;" "Meteorolojiden edindiğimiz bilgiler doğrultusunda kar yağışının etkili olacağını biliyorduk. Bizde bu nedenle önceden önlemlerimizi aldık. Kar yağışı ile birlikte ekiplerimiz akşam saatlerinden itibaren karla mücadele çalışmalarına başladı. Yüksek kesimlerde devam eden kar yağışı ile tuzlama ve yol açma çalışmalarımız devam ediyor. İlk olarak ana yolları, toplu taşıma araçlarının girmesinde sıkıntı yaşanacak bölgeleri ve rampaları, ulaşıma açtık. Karla mücadele çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" dedi.
© Copyright 2014. Tüm hakları saklıdır.Siteden İzinsiz Alıntı Yapılamaz | KVKK Aydınlatma Metni | Gizlilik Politikası