İLÇE KIRSALINDA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

2021 yılında da ilk günkü hizmet aşkıyla kırsal bölgelerde çalışmalarımız devam ediyor.
Hava şartlarının el verdiği son ana kadar saha çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. Her noktaya dokunmaya gayret göstereceğiz.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığının desteğiyle kırsal mahallelerde vatandaşlarımızın yol ihtiyaçlarını gidermek amacıyla kış ayların da ulaşım sıkıntısı olan mahallelerimiz de havaların güzel gitmesiyle birlikte yol yapım çalışmalarımız devam ediyor.
İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde program dahilinde kış şartları el verdikçe çalışmalarını sürdürecek.
© Copyright 2014. Tüm hakları saklıdır.Siteden İzinsiz Alıntı Yapılamaz | KVKK Aydınlatma Metni | Gizlilik Politikası