İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İLMEK Başkanlığında KASIM Ayı İncesu Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı

İncesu Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesine istinaden, Kasım ayı olağan 1. Bileşim toplantısı 02.11.2020 Pazartesi günü saat 10:00'da Sosyal mesafe ve Maske kurallarına uyarak İncesu Belediyesi Nikah salonunda Belediye Başkanı Sayın Av. Mustafa İLMEK başkanlığında yapıldı.
İncesu Belediyesi Meclis Gündeminde 1 Asıl gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Başkan İLMEK İncesu Belediyesi Meclis üyelerine teşekkür ederek alınan kararların İncesu’ya hayırlı olması dileklerinde bulunarak Aralık ayı meclis toplantısının tarihini meclis üyeleriyle belirleyerek Kasım ayı meclis toplantısı oturumunu kapattı.
© Copyright 2014. Tüm hakları saklıdır.Siteden İzinsiz Alıntı Yapılamaz | KVKK Aydınlatma Metni | Gizlilik Politikası