İNCESU MARİNA AÇILDI Bu güzel bayram gününde bu güzel tesisimizin şükürler olsun açılışını yaptık. İncesu Belediyesi tarafından yapılan İNCESU MARİNA sosyal tesisi Toplam alanı 35 bin metrekare olan projede otopark, yürüyüş yollarından dinlenme ve pikni

İNCESU MARİNA AÇILDI

Bu güzel bayram gününde bu güzel tesisimizin şükürler olsun açılışını yaptık.

İncesu Belediyesi tarafından yapılan İNCESU MARİNA sosyal tesisi Toplam alanı 35 bin metrekare olan projede otopark,  yürüyüş yollarından dinlenme ve piknik alanına, kapalı ve açık alan içerisinde restoran ve kafeterya hizmetlerinin verileceği çok amaçlı sosyal tesis alanından çocuk oyun alanlarına, amatör balık sporuna ev sahipliği yapan gölet alanından yöresel ürünleri satış yerine kadar içerisinde birçok özelliği barındıracak 7’den 77’ye her vatandaşın uğrak yeri olacak “İNCESU MARİNA” sosyal tesisimiz açıldı.

Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.