Muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz toplantının ardından Kayseri Valimiz Sayın Şehmus GÜNAYDIN, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ, İncesu Kaymakamımız Sayın Mustafa Kemal ÖZGÜN, Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü Sayın Mustafa ŞAHİN, Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sayın Sibel LİVDUMLU nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Av. Mustafa İLMEK

© Copyright 2014. Tüm hakları saklıdır.Siteden İzinsiz Alıntı Yapılamaz | KVKK Aydınlatma Metni | Gizlilik Politikası