Kayseri Valimiz Sayın Şehmus GÜNAYDIN, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ, İncesu Kaymakamımız Sayın Mustafa Kemal ÖZGÜN, Kıdemli Albay Sayın Nihat PULLU,İl Emniyet Müdürü Sayın Kamil KARABÖRK ile birlikte muhtarlarımızla bir araya gelerek hem pandemi döneminde dikkat edilmesi gereken hususları konuştuk hem de muhtarlarımızın taleplerini dinledik.

Toplantıda, devlet millet kaynaşmasının en güzel örneklerinden birini daha yaşadık. Hizmeti muhtarlarımızın ayağına getirme anlayışı içerisinde yapılan toplantıda emeği geçen Sayın Valimize, Sayın Belediye Başkanımıza ve ilgili müdürlüklerimize, isteklerini nezaket çerçevesinde dile getiren muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Av. Mustafa İLMEK

© Copyright 2014. Tüm hakları saklıdır.Siteden İzinsiz Alıntı Yapılamaz | KVKK Aydınlatma Metni | Gizlilik Politikası