Tarım Ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sn. Mustafa AKSU beyin Belediyemize ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı zaman da 2020 LGS Sınavın da Türkiye 1. ve İncesu’muzun gururu olan bizlere bu gururu yaşatan Vali Sabahattin

Aynı zaman da 2020 LGS Sınavın da Türkiye 1. ve İncesu’muzun gururu olan bizlere bu gururu yaşatan Vali Sabahattin Çakmakoğlu Ortaokulunda okuyon Akif BAYAM’a Sn. Mustafa AKSU Bakanımız hediyesini vererek tebrik etti, evladımızı canı gönülden tebrik eder. Yeni öğretim hayatında da aynı başarıyla devam etmesini cenabı haktan niyaz ediyorum.

Av. Mustafa İLMEK

© Copyright 2014. Tüm hakları saklıdır.Siteden İzinsiz Alıntı Yapılamaz | KVKK Aydınlatma Metni | Gizlilik Politikası