Yasağın bitmesi ile normalleşmeye döndüğümüz bu günlerde ilçemizde bulunan park ve bahçelerin çim biçme, yabani ot ilaçlama ve sulama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Park ve bahçelerde, vatandaşların kullanımına açık alanlarda gerçekleştirilen y

Park ve bahçelerde, vatandaşların kullanımına açık alanlarda gerçekleştirilen yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmaları ile yeşil alanlar ve kaldırımlar, daha estetik bir görünüme kavuşturuluyor. İncesu'nun her noktasında belediye ekipleri, çevre düzenlemesinin ön planda tutulduğu park, bahçe, kaldırımlar ve refüjlerde çim biçme ve yabani ot temizlikleri gerçekleştiriyor. Baharın gelmesiyle çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, belirlenen program dahilinde ilçenin çehresini güzelleştirecek çalışmalarına yaz ayları boyunca devam ederek vatandaşlara hizmet edecek.

Av. Mustafa İLMEK