Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ, İl Başkanımız Sayın Şaban ÇOPUROĞLU, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh BÜYÜKKILIÇ ve Develi Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cabbar’ın katılımlarıyla 2020 yılı projelerimiz hakkında düzenlenen toplantımızı gerçekleştirdik.

Böylesine mübarek bir ayda böylesine güzel işleri bir arada yürütmenin mutluluğu bizlere huzur veriyor. Rabbim Ramazan Ayı’nın son gününde, son sahurumuzu idrak ettiğimiz şu anlarda işlerimize kolaylıklar versin.

#HerŞeyİNCESUiçin

#HepBirlikteİNCESU