CORONA VİRÜS KAPSAMINDA İLÇEMİZDE BÜTÜN ANAYOLLAR, CADDE VE SOKAKLARA DEZENFEKTE UYGULAMASI YAPILDI

İlçe Genelinde Corona virüsü önlemleri artırıldı!
Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran ‘korona virüs' salgınına karşı İncesu genelinde ortak kullanım alanları olan okullar, ibadethaneler, parklar ve duraklarda ilaçlama çalışması gerçekleştirildi. Ortak kullanım alanlarında ilaçlama çalışmaları yapıldı.
İncesu’da da, şu ana kadar ‘korona virüs' hastalığına yakalanan kişinin olmadığı öğrenildi.
İlaçlama çalışmaları hakkında bilgiler aktaran İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İLMEK, “Bugün ilkokullarımız, ortaokullarımız, liselerimiz, camilerimiz, alışveriş merkezleri, duraklarımız, çarşı meydanımız, halkımızın bire bir temas ettiği alanlarda ilaçlama yapıldı. Özellikle hemşerilerimden ricam şu; evlere girdiklerinde bol su ile ellerini yıkayıp hijyene önem versinler ve zorunlu olmadığı takdirde evde kalsınlar.” şeklinde konuştu.” dedi.