OLAĞAN MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İLMEK Başkanlığında Mart Ayı İncesu Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı

İncesu Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesine istinaden, Mart ayı olağan 1. Bileşim toplantısı 02.03.2020 Pazartesi günü saat 10:00'da İncesu Belediyesi Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Sayın Mustafa İLMEK başkanlığında yapıldı.

Oturum başlamadan önce Av. Mustafa İLMEK;
‘’Biliyorsunuz geçen hafta içerisinde hain bir saldırı ile askerlerimiz şehit oldu bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Türk milletinin başı sağolsun. Devletimiz gerekli cevabı verdi vermeye de devam ediyor, Allah Devletimize milletimize zeval vermesin inşallah. ‘’ diye konuştu.

İncesu Belediyesi Meclis Gündeminde 2 adet Asıl gündem olmak üzere toplam 2 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Başkan İLMEK İncesu Belediyesi Meclis üyelerine teşekkür ederek alınan kararların İncesu’ya hayırlı olması dileklerinde bulunarak Nisan ayı meclis toplantısının tarihini meclis üyeleriyle belirleyerek Mart ayı meclis toplantısı oturumunu kapattı.