İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İLMEK Başkanlığında Ocak Ayı İncesu Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı İncesu Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesine istinaden, Ocak ayı olağan 1. Bileşim toplantısı 06.01.2020 Pazartesi günü saa

İncesu Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesine istinaden, Ocak ayı olağan 1. Bileşim toplantısı 06.01.2020 Pazartesi günü saat 10:00'da İncesu Belediyesi Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Sayın Mustafa İLMEK başkanlığında yapıldı.
İncesu Belediyesi Meclis Gündeminde 29 Asıl 1 adet Ek gündem olmak üzere toplam 30 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Başkan İLMEK İncesu Belediyesi Meclis üyelerine teşekkür ederek alınan kararların İncesu’ya hayırlı olması dileklerinde bulunarak Şubat ayı meclis toplantısının tarihini meclis üyeleriyle belirleyerek Ocak ayı meclis toplantısı oturumunu kapattı.