İncesu Belediyesi Filosuna 5 yeni araç daha ekledi. İncesu Belediyesi Başkanı Av. Mustafa İLMEK vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç parkını genişletmeye devam ediyor. Belediye bünyesine aldığı 2 Adet Otobüs, 1 Adet Çöp Kamyonu, 1 Adet Pikap ve

İncesu Belediyesi Filosuna 5 yeni araç daha ekledi.

İncesu Belediyesi Başkanı Av. Mustafa İLMEK vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç parkını genişletmeye devam ediyor. Belediye bünyesine aldığı 2 Adet Otobüs, 1 Adet Çöp Kamyonu, 1 Adet Pikap ve 1 Adet Makam aracını araç filosuna ekledi.
İlçemizin meydanında gerçekleşen araçların tanıtımı vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Av. Mustafa İLMEK yaptığı açıklamada, “Belediye olarak amacımız hemşehrilerimize hizmet üretmek, imkanlarımız daha elverişli olmaya başladıkça her geçen gün araç filomuza yeni araçlar katma çabalarımız hız kesmeden devam edecektir. Hizmet için ne gerekiyorsa elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Hep birlikte İncesu sloganımızla hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. 1 Adet Otobüsümüzün alımında emeği geçen İstanbul Kızılören Derneği yönetimine de teşekkür ediyorum. Araç filomuza kazandırdığımız araçlarımız İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.
Programa vatandaşlara ikramlarda bulunarak son verildi.