İncesu Belediyesin'de Karla Mücadele Çalışmaları Başladı İncesu Belediyesi kış mevsiminde olumsuz hava koşullarına karşı 50 kişilik ekip oluşturdu. Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele Ekipleri 2 vardiya 50 personel 12 araç ile birlikte kışın vatandaşları

İncesu Belediyesin'de Karla Mücadele Çalışmaları Başladı

İncesu Belediyesi kış mevsiminde olumsuz hava koşullarına karşı 50 kişilik ekip oluşturdu. Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele Ekipleri 2 vardiya 50 personel 12 araç ile birlikte kışın vatandaşların mağdur olmamaları günlük yaşantılarını sürdürebilmeleri için hazır bekliyor.

İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İLMEK, Belediye Fen İşleri Müdürlüğünün 2 vardiya halinde karla mücadele çalışması yürütmek için ekiplerimiz hazır bekliyor. Başkan İLMEK, "Şu anda 6 tane kar kürüme aracı, 5 tane kepçe, 1 tane Greyder 50 personelimizle gece gündüz çalışarak vatandaşlarımızın günlük yaşantısında sıkıntıyla karşılaşmaması adına gerekli tüm tedbirleri aldık. Bu kış sezonunun rahmetli geçmesini çalışan arkadaşlarımıza Allah kaza bela vermeden vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma adına gayret göstereceklerine inanıyorum, çalışmalarından dolayı şimdiden başarılar diliyor kolay gelsin diyorum" diye konuştu.