İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İLMEK Başkanlığında Eylül Ayı İncesu Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı

İncesu Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesine istinaden, Eylül ayı olağan 1. Bileşim toplantısı 02.09.2019 Pazartesi günü saat 10:30'da İncesu Belediyesi Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Sayın Mustafa İLMEK başkanlığında yapıldı.
İncesu Belediyesi Meclis Gündeminde 6 Asıl 1 adet Ek gündem olmak üzere toplam 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Başkan İLMEK İncesu Belediyesi Meclis üyelerine teşekkür ederek alınan kararların İncesu’ya hayırlı olması dileklerinde bulunarak Ekim ayı meclis toplantısının tarihini meclis üyeleriyle belirleyerek Eylül ayı meclis toplantısı oturumunu kapattı.