Ramazan etkinliklerimizin son günü de büyük heyecan ve coşkuyla kutlandı.Başkan İLMEK konuşmasında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Ve Gençlik Spor bayramını kutladı.Etkinliklerimizin inşallah her Ramazan ayında devam edeceğini belirten Başkan İLMEK huzurlu,mutlu,ağız tadıyla daha nice Ramazan aylarına kavuşmak dileğiyle diyerek konuşmasını bitirdi. Programımıza 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Ve Gençlik Spor Bayramı münasebetiyle 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.Kayseri Folklor ekibinin yapmış olduğu güzel gösteriyle devam etti.

Ramazan etkinliklerimiz boyunca bizleri yalnız bırakmayan birbirinden güzel konuk sanatçılarımıza teşekkür ederim. Bugün de bizi yalnız bırakmayan güzel eserleri seslendirerek bizlere güzel bir gece yaşatan Muzaffer ELİTAŞ'a teşekkür ederiz.Bizleri bu gece yalnız bırakmayan
İstanbul Kızılörenliler Derneği Başkanı Mustafa GÖÇEN,Yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ayyıldız,Doğan İLKYAZ,Veysel ARIKAN,Mehmet GÜLER,Necati ULUK,
Adana Dernek Başkanı Muzaffer DEVECİ,Yönetim Kurulu Cengiz ÜNALDI,Muttalip MAYTAP'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Daha nice Ramazan etkinliklerinde görüşmek dileğiyle İncesu halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Av. Mustafa İLMEK