Ramazan etkinliklerimiz 5.Gününde de Halkımızın yoğun katılımıyla devam etti.Etkinliklerimizin her geçen gün birbirinden güzel gösterileriyle ve güzellikleriyle hafızalarda yer etmeye başladı.Vatandaşlarımızın uzun yıllardır beklediği Ramazan etkinlikleri gün geçtikçe güzelleşiyor.Hafızalarda yeri hiç eksilmeyen Hacivat ve Karagöz gösterileriyle devam ettik.Çocuklarımızın büyük ilgisini çeken Hacivat ve Karagöz akılda kalıcı gösterileriyle büyük alkış almaktadır.Birbirinden değerli konuk sanatçılarımız büyük ilgi görmektedir.Bugünkü konuk sanatçımız Aykut DELİBAYIR büyük bir coşku içerisinde vatandaşlarımız tarafından alkışlandı.İncesu halkına bizlere vermiş olduğu büyük destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Av. Mustafa İLMEK