'İncesu Mezarlıklarında temizlik çalışmaları başladı.'

İncesu İlçe sınırları içerisinde yer alıp bakım ve onarım ile her türlü ihtiyacının karşılandığı bölge mezarlıklarında öncelikle otların temizlendiğini ve ağaçlar ile diğer bitki türlerine bakım yapıldığını hatırlatan Başkan İlmek:
Bu alanlarda öncelikle Fen İşleri Müdürlüğünce mezarlık girişlerinden başlayarak ara yollar ile genel bakımı yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı çalışma ile de otlardan temizlendi. İlkbahar aylarında başlayan bakım çalışması düzenli olarak yerine getirilmektedir. Özellikle bayram öncesi temizlik ve genel bakım devam etmektedir. Vatandaşlar rahatlıkla mezarlık ziyaretlerini yerine getirebileceklerdir.” dedi.

Av Mustafa İLMEK