Suriye’nin Azez bölgesinde askerlerimizle teröristler arasında çıkan çatışmada bir askerimizin şehit olduğunu bir askerimizin yaralandığını, Hakkari’deki bir üs bölgesine teröristler tarafından yapılan hain saldırı sonucu üç askerimizin şehit olduğunu bir askerimizin de yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Şehit askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Av. Mustafa İLMEK

İNCESU BELEDİYE BAŞKANI