Daha Yeşil Bir İncesu İçin El Ele Belediyemiz ve ÇEVKOR İş Birliği ile Düzenlenen İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek ve Hayırseverlerimiz İş Birliği ile İncesu Belediyesi Olarak İncesu baraj Mevkii ve Şehit Ömer Halisdemir ormanında 1000 Adet Ağaç

Daha Yeşil Bir İncesu İçin El Ele

Belediyemiz ve ÇEVKOR İş Birliği ile Düzenlenen İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek ve Hayırseverlerimiz İş Birliği ile İncesu Belediyesi Olarak İncesu baraj Mevkii ve Şehit Ömer Halisdemir ormanında 1000 Adet Ağaç Dikimini Gerçekleştirildi.       Programda plaket töreni ardından ağaçlar dikilip can suyu verildi.

Programda konuşma yapan Başkan İlmek:

İncesu belediyesi olarak her yıl düzenli bir şekilde ilçemiz ve ilçemize bağlı mahallerde okullarda, yol boylarında, orta refüjlerde, park bahçelerde ayrıca oluşturduğumuz orman alanlarında ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. Her yıl Ekim ve Kasım ayında ayrıca bahar aylarında da Mart ve Nisan ayları içerisinde fideleri toprakla buluşturuyoruz şuanda 2019 yılı Nisan döneminde 1000 adet çam fidesinin uygun olan yerlere dikim çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda ayrıca geleceğimizin teminatı çocuklarımızda ağaç sevgisi kazandırmak adına okul bahçelerinin çevre düzenlemelerini yapılması hem de fiziki mekânlarının uygun hale getirilmesi ayrıca bahçelerinin düzenleme çalışmaları devam ediyor Emeği geçen bütün arkadaşlarıma bu hususta teşekkür ediyorum. Daha yeşil bir İncesu için hep birlikte el ele ağaçlandırma çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.