İNCESU BELEDİYE BAŞKANI AV. MUSTAFA İLMEK "BEM-BİR-SEN" İLE YAPTIGI SÖZLESMEDE KAYSERİ’DE BİR İLK’E ADIM ATTI İncesu Belediyesi ve "BEM-BİR-SEN" Belediye Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında yapılan sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalanm

İncesu Belediyesi ve "BEM-BİR-SEN" Belediye Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında yapılan sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalanmış olup, Kayseri’de bir ilk olarak İncesu Belediye çalışanlarına 14.04.2019 tarihinden geçerli olmak üzere en yüksek devlet memuru maaşının %60 oranında aylık (744,40TL) brüt ödeme yapılması için sözleşme imzalanmıştır.
İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İLMEK konuşmasında :

“"BEM-BİR-SEN" Belediye Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası ile Sosyal Denge sözleşmemizi imzaladık personelimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Av. Mustafa İlmek