İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa ilmek, Türk Polis Teşkilatının 174'üncü kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bütünlüğü ve Türk milletinin birlik, huzur ve refahı için her an görevde olan polis teşkilatının, millet olarak daima yanında ve arkasında olduğunu vurgulayan Başkan ilmek, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"1845’ten bugüne vatanı ve milleti uğruna canlarını vermekten bir adım dahi geri durmayan kahraman polis teşkilatımızın bugün kuruluşunun 174’üncü yıldönümünü kutluyoruz İncesu ve tüm ülkemizin güvenliği için üstün gayret gösteren polis teşkilatımızın 174’üncü kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, memleketimizin huzuru ve güvenliği için mücadele etmiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran ile anıyorum." Diye konuştu.